Nachtverlader M/V

Omschrijving

Ecotrans B.V. is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders. Wij vervoeren producten van de productielocatie naar de eindgebruikers. Wij zijn een vooruitstrevende, klantgerichte organisatie met een modern wagenpark en ruim 200 enthousiaste medewerkers.

In verband met de toename van onze activiteiten in het zuiden van het land, zoeken wij op korte termijn voor de standplaats Veghel een:

 

Nachtverlader m/v

fulltime of parttime (tussen de 20 en 40 uur per week)

Voor het laden van verschillende soorten veevoer in bulkopleggers met verschillende compartimenten. Dit in samenwerking met de bulkcoördinator. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 20:00 uur tot 4:00/5:00 uur. Af en toe ook op zon- en feestdagen.


Als nachtverlader laad je, in teamverband, vrachtwagens met droge bulkgoederen. Dit doe je in een avond/nachtdienst die start van 20.00 uur tot eind werk. Het is van belang dat je de juiste producten efficiënt aan de hand van werklijsten laadt. Je verkort en vergemakkelijkt zo het werk voor de chauffeurs die de geladen wagen de volgende dag meekrijgen.

Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van bulkvrachtwagens. Zelf hoef je niet op de openbare weg te rijden, je hebt het rijbewijs nodig om de bulk-vrachtwagens te verplaatsen op het terrein van het bedrijf zelf.

Als Medewerker nachtverlader bezit je de gedrevenheid vlot en foutloos te willen werken. Onze opdrachtgever streeft naar optimale dienstverlening en een hoge klanttevredenheid. Je beseft dat jouw inspanningen (kwantitatief en kwalitatief) belangrijk en noodzakelijk zijn voor de groei en professionaliteit van het bedrijf.Vereisten

De ideale kandidaat: 


– is een echt avond/nacht mens in hart en nieren;
– is in het bezit van rijbewijs CE;
– heeft minimaal 1 jaar ervaring met een trekker oplegger;
– heeft een flexibele instelling;
– is enthousiast en gemotiveerd;
– is stressbestendig en werkt graag zelfstandig;
– is in het bezit van Code 95, dit is een pré, geen eis;
– woont binnen een straal van maximaal 30 kilometer van de standplaats Veghel;
heeft fysiek geen klachten;
– weet wat aanpakken is;
– is betrokken, gedreven en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
– is graag een onderdeel van een team;
– beschikt over een gezonde dosis humor.

 

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Ruim 200 fijne collega's en een prettige werksfeer;
  • Een stoere baan in de logistiek
  • Een modern en goed onderhouden wagenpark;
  • Betaling volgens CAO Beroepsgoederenvervoer.

Heb je interesse om als nachtverlader aan de slag te gaan? 

Reageer op deze functie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ken je iemand die deze functie op het lijf geschreven is? We houden ons aanbevolen.


Voor vragen kun je contact opnemen met Miranda Mostert via 088-374 9950.