Meewerkend Voorman Warehouse

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman Warehouse zorg jij er samen met je collega loodsmedewerker(s) voor alle op-, overslag en crossdock werkzaamheden. Je houdt de voorraad bij van de goederen die onze opdrachtgevers bij ons in de opslag hebben staan. Je verdeelt de werkzaamheden, je geeft instructie en begeleidt de loodsmedewerker(s). Daarnaast gaan jullie samen orderpicken en de vrachtwagens laden en lossen. Je zet de ritten klaar en controleert de goederen (compleet, schade). Je handelt al het papierwerk af. Als Meewerkend Voorman Warehouse zou het fijn zijn als je het CE rijbewijs hebt, zodat jij ook de geladen trailers van de crossdocks kunt wegzetten en koppelen. Zo kunnen vrachtwagens snel en gemakkelijk worden gelost en geladen en hoeft een chauffeur alleen maar op te stappen en te vertrekken.

Je werkt van maandag t/m vrijdag en start in wisselende diensten tussen 13:00 en 15:00 uur tot het werk voor de dag klaar is (tussen 22:00 uur en middernacht).

Vereisten

Wat verwachten van jou?

Je neemt de nodige ervaring mee met op-, overslag en crossdock werkzaamheden. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Met je leidinggevende ervaring weet je de werkzaamheden goed te verdelen. Je geeft instructies aan de medewerkers en begeleidt ze waar nodig. Je houdt daarbij je voeten in de klei; het werk moet gedaan worden en dat doe je samen. Je werkt nauwkeurig en zoekt altijd naar oplossingen. Het werken met een hefttruck of pompwagen kent voor jou geen geheimen.

Als meewerkend voorman sta je stevig in je schoenen, je durft beslissingen te nemen en je staat je mannetje in de communicatie met de chauffeurs;

Voor deze functie is een MBO-opleiding aangevuld met logistieke werkervaring en de nodige leidinggevende ervaring in onze ogen een must. Daarnaast verwachten we dat je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat. Als je dit nog kunt aanvullen met CE rijbewijs, dan zou dat heel fijn zijn. Maar laat het je niet weerhouden om te reageren.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een baan binnen een snelgroeiende organisatie met een nuchtere cultuur en zo’n 250 enthousiaste collega’s. Werkplezier staat hoog in het vaandel. Er wordt met tijd, energie en aandacht in je geïnvesteerd. Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden bij de functie volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Wie zijn wij?

Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulk- en stukgoedtransport van veevoeders. Wij vervoeren producten van de productielocatie naar eindgebruikers: de boeren. Binnen Ecotrans werken wij altijd aan de DNA van de organisatie. Dit DNA houdt in dat Ecotrans inlevend, vernieuwend, ondernemend, gestructureerd en vakkundig is. Dit alles onder het mom van onze slogan: “Gewoon, goed geregeld!”.

Heb jij belangstelling voor deze functie? Reageer dan via de link van deze vacature op

https://ecotrans.recruitee.com/o/meewerkend-voorman-warehouse


Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Miranda Mostert op telefoonnummer 088 3749 952.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Hendri Hilberts, Hoofdplanner Stukgoed, op telefoonnummer 088-3749 924.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: www.ecotrans.nl.