CE Chauffeur Stukgoed

Omschrijving

Voor onze standplaats in Vaassen zoeken wij een: CE Chauffeur Stukgoed


Wat ga je doen?

Als chauffeur op de stukgoedwagen bij Ecotrans Logistics vervoer je veevoeders en daaraan gerelateerde goederen. Dit gaat op pallets en big bags naar klant en in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De vrachtwagens zijn voorzien van een kooiaap of elektrische pompwagen waarmee je zelf zorgt voor het lossen van de goederen bij de klanten (circa 15 adressen per dag).


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Een positieve, flexibele collega die zelfstandig kan werken en net iets meer wil doen dan de klant vraagt. Je hebt geen moeite met doordeweeks onderweg overnachten.

Verder:

  • In het bezit van het CE-rijbewijs;
  • In het bezit van code 95 en chauffeurspas;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel;
  • Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht;
  • Je bent iemand die zich aan afspraken weet te houden;
  • ADR basis en/of een heftruckcertificaat is een mooie aanvulling.

Wat kun je van ons verwachten?

Een baan binnen een snelgroeiende organisatie met een nuchtere cultuur en zo’n 250 enthousiaste collega’s. Werkplezier staat hoog in het vaandel. Er wordt met tijd, energie en aandacht in je geïnvesteerd. Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden bij de functie volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Wie zijn wij?

Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulk- en stukgoedtransport van veevoeders. Wij vervoeren producten van de productielocatie naar eindgebruikers: de boeren. Binnen Ecotrans werken wij altijd aan de DNA van de organisatie. Dit DNA houdt in dat Ecotrans inlevend, vernieuwend, ondernemend, gestructureerd en vakkundig is. Dit alles onder het mom van onze slogan: “Gewoon, goed geregeld!”.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Miranda Mostert op telefoonnummer 088 3749 952.